5 manieren om motivatie en productiviteit te handhaven

Uw bedrijf zal nooit meer bezitten Krachtig concurrentievoordeel dan uw Medewerkers Maak je de juiste keuzes Om volledig

Published By - knowledgeNile

Uw bedrijf zal nooit meer bezitten Krachtig concurrentievoordeel dan uw Medewerkers Maak je de juiste keuzes Om volledig te profiteren van die waarde – of zelfs Om je eraan te houden? Slechts 13% van de mondiale werknemers is zeer goed Betrokken en zeer tevreden met hun Werkplek van degenen die hoog zijn Verloofd, 88% heeft een grotere mate van Controle over waar en wanneer ze werken – Ze kunnen privéruimten vinden om in te werken wanneer Ze moeten zich concentreren, werken met teams Gemakkelijk en maak hun eigen keuzes over de Manier waarop ze willen werken Een belangrijke manier om uw eigen te helpen Medewerkers zijn betrokken, tevreden en Productief – en hun beste werk maken – is via de juiste technologie Medewerkers zijn gewend aan consumententechnologie Dat werkt zonder hik, als ze dat hebben gedaan Een probleem, ze downloaden gewoon een ander App.

Maar op het werk hebben uw werknemers dat nodig Eenvoudig communiceren en samenwerken En naadloos, allemaal met dezelfde toolset, Of ze nu op kantoor zijn of werken Op afstand – en ze hebben apparaten nodig die dat wel zijn Ontworpen om de voordelen van hun te maximaliseren Technologietoolsets. Anders kunnen ze Ontkoppelde niet-gesynchroniseerde of ontoegankelijke bestanden Gegevens of applicaties die niet zo goed werken Op mobiele apparaten Deze frustreren werknemers niet alleen; Belemmer hun vermogen om samen te werken, te delen Adviezen en ideeën, en uitvoeren van hoge kwaliteit werk. Volgens recent onderzoek, wanneer Gevraagd naar de specifieke impact van 16 Gemeenschappelijke samenwerkingshulpmiddelen, de meeste werknemers Surveyed citeerde slechts twee – e-mail en instant Berichten – als helpen om meer te zijn Effectief op hun werk.

Een succesvol klein of middelgroot bedrijf leiden Business is een zware klus, daarom is het zo belangrijk Om manieren te vinden om uw bedrijf te vereenvoudigen en Ondersteun uw werknemers door technologie, Tijd en budget vrijmaken om groei te ondersteunen en kans.

Het maken van de juiste technologie keuzes is niet alleen Los een probleem op: het lost een verscheidenheid aan uitdagingen op Gerelateerd aan effectieve samenwerking, ondersteuning van een Mobiel personeel en bescherming van uw bedrijfsgegevens. Beter nog, het oplossen van deze problemen kan direct zijn Impact op of uw medewerkers zich bevoegd voelen En aangemoedigd om hun allerbeste werk te doen. Overweeg Microsoft 365 Business om uw bedrijf te vestigen Succesvol, Microsoft 365 Business brengt Samen productiviteit, management en beveiliging Mogelijkheden in een enkele geïntegreerde oplossing die dat is Kosteneffectief, eenvoudig te beheren en gebouwd Voor groeiende bedrijven zoals de uwe.

In dit e-boek zullen we beter kijken Hoe u de problemen van uw kunt aanpakken Medewerker kan dagelijks geconfronteerd worden met hun Technologie, en hoe u ze kunt uitrusten Doe hun best werk terwijl u uw gegevens bewaart En informatie veilig.