Een spoedcursus in Microsoft Office 365 Business

Dit e-book ontgrendelt geheime functies en functies die u onmiddellijk in uw bedrijf kunt gebruiken...

Published By - knowledgeNile

Snelle tips om tijd te besparen voor uw groeiende bedrijf met Office 365

Met betrekking tot de steeds veranderende behoeften en uitdagingen van uw bedrijf, draait Office 365 niet alleen om het oog. Van business intelligence-programma’s tot communicatie- en teamwork-oplossingen, de voortgang van deze productiviteitstools verandert de manier waarop we leven en werken. En terwijl de zorgen van uw team draaien om onderwerpen als beveiliging, mobiel apparaatbeheer of extern werk, kan overstappen naar de cloud meer dan ooit van pas komen voor uw groeiende onderneming. In dit eBoek leert u hoe u het meeste kunt halen uit specifieke Office 365-toepassingen op zes cruciale gebieden van uw bedrijf: mobiliteit, teamwerk, communicatie, beveiliging, productiviteit en kennis.

Mobiliteit neemt zaken buiten het kantoor

Weet u hoe u opmerkingen in Word op uw telefoon kunt toevoegen of een PowerPoint-presentatie kunt repareren onderweg naar de desktop van een klant? Hoe zit het met het snel en eenvoudig verbinden van alle leden van uw organisatie? Heb je ooit willen brainstormen naar het volgende niveau? In Office 365 beschikt u over allerlei geweldige functies waarmee u slimmer, sneller en veel intuïtiever kunt werken. “De millenniumgeneratie heeft gezegd dat flexibel werken een prioriteit is en we geloven dat wanneer je mensen respecteert voor wie ze zijn en hoe ze werken, het de productiviteit drastisch verhoogt.” Door werknemers te voorzien van Office 365 cloudgebaseerde componenten, zijn we in staat om creëer een meer vloeiende en flexibele benadering van de fysieke werkplek. ” Download “Een intensieve cursus in Office 365.” Dit e-book ontgrendelt geheime functies en functies die u onmiddellijk in uw bedrijf kunt gebruiken. U krijgt praktisch advies en procedures op zes cruciale gebieden om:

  • Krijg mobiliteit waarmee u buiten kantoor en over de hele wereld zaken kunt doen
  • Werk samen zonder beperkingen
  • Breng communicatie naar een hoger niveau
  • Verhoog de efficiëntie met technologie die werkt
  • Bescherm gegevens zonder de productiviteit op te offeren
  • Ontketen de kracht van data snel en eenvoudig

Microsoft 365 Business biedt een enkele, geïntegreerde technologieoplossing die is ontworpen voor groeiende bedrijven. Het stelt uw medewerkers in staat om te communiceren, samen te werken en geweldig werk te verrichten, en beschermt uw gegevens zonder u te storen aan ingewikkeld IT-beheer of dure apparatuur op locatie.

Misschien lees je ook graag:

7 manieren om slimmer te werken in de cloud

Wat ik wou dat ik wist: vijf eigenaren van kleine bedrijven delen hun succes geheimen