Wat ik wou dat ik wist: vijf eigenaren van kleine bedrijven delen hun succes geheimen | KnowledgeNile

Wat ik wou dat ik wist: vijf eigenaren van kleine bedrijven delen hun succes geheimen

Elk groot bedrijf was ooit een klein bedrijf en elk klein bedrijf begint op dezelfde manier. Een of

Published By - knowledgeNile

Elk groot bedrijf was ooit een klein bedrijf en elk klein bedrijf begint op dezelfde manier. Een of twee mensen hebben een inspirerend idee. Dit idee wordt een droom en vervolgens kan die droom dankzij passie en hard werk uitgroeien tot een bloeiend bedrijf. Hoewel elk bedrijf uniek is, krijgen veel ondernemers met dezelfde uitdagingen te maken.

We hebben vijf eigenaren van kleine bedrijven gevraagd te kijken naar hun eigen ervaringen, na te denken over wat ze hadden willen weten toen ze begonnen en de geheimen van hun succes te delen met andere ondernemers. Alle vijf gebruiken Office 365 om hun productiviteit te verhogen, samenwerking te verbeteren en de relaties te onderhouden die belangrijk voor ze zijn. Deze verhalen gaan echter niet over Microsoft of de producten van Microsoft. Op de volgende pagina’s leggen deze ondernemers uit hoe ze hun bedrijf hebben opgebouwd en geven ze enkele tips.

Er is geen vaste formule voor het leiden van een succesvol bedrijf, maar het lijdt geen twijfel dat mensen een essentieel element zijn. Incompetente werknemers kunnen een zeer negatieve invloed hebben terwijl goede werknemers juist ideeën kunnen aandragen en voor innovaties kunnen zorgen die je zelf nooit voor mogelijk had gehouden.

Leer van de experts

Volgens velen is ervaring de beste raadgever, vooral als het de ervaring van anderen betreft.

Door hun ervaringen en opgedane kennis bij het opbouwen van hun bedrijven te delen, bieden deze vijf succesvolle ondernemers je de kans om te leren van hun fouten, hun aanbevolen strategieën te gebruiken en enkele problemen te vermijden waarmee eigenaren van kleine bedrijven vaak te maken krijgen. Hun adviezen kunnen je mogelijk tijd besparen en behoeden voor misstappen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. Door deze succesvolle strategieën te combineren met beproefde productiviteitsprogramma’s zoals in Office 365, kun je het succes misschien nog versnellen.

Download deze case study voor tips van 5 succesvolle ondernemers. Je leert van hun fouten, ontdekt hun best practices en vermijdt enkele van de problemen die vaak gepaard gaan met het bezitten van een klein bedrijfje.]

Misschien lees je ook graag:

The Ultimate guide to Securing Your Business Data

How to Choose the Right IP Phone for Your Business